Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα

Όροι και Προϋποθέσεις

Όροι Ενοικίασης

Ηλικία Οδηγού: Για όλες τις κατηγορίες, ελάχιστο όριο ηλικίας 23 χρόνια.

Άδεια οδήγησης: Για τις κατηγορίες A,B1,C,C1,CA,K 1 χρόνος, για τις υπόλοιπες κατηγορίες 2 χρόνια. Για τις χώρες που δεν ανήκουν στην Ε.Ε. απαραίτητη η διεθνής άδεια οδήγησης.

Τρόπος Πληρωμής: Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα είναι απαραίτητη για την κάλυψη του ποσού της εγγύησης. Αποδεκτές πιστωτικές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Diners Club

Ελάχιστος χρόνος μίσθωσης: 24 ώρες. Μετά την πάροδο των 24 ωρών, δίδεται περίοδος χάριτος 1 ώρα. Με την πάροδο της περιόδου χρεώνεται επιπλέον ημέρα ενοικίασης.

Πρόστιμα: Διοικητικές παραβάσεις και πρόστιμα βαρύνουν το μισθωτή.

Ασφάλεια: Όλοι οι εξουσιοδοτημένοι οδηγοί των οχημάτων της Filorent είναι ασφαλισμένοι με αστική ευθύνη έναντι τρίτων για σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές. Οι καλύψεις υπόκεινται στους όρους του συμβολαίου της Filorent με την ασφαλιστική εταιρεία.

Απαλλαγή Ευθύνης (CDW): Περιλαμβάνεται στο μίσθωμα. Εφόσον δεν υπάρχει παραβίαση του Κ.Ο.Κ., η ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιά στο ενοικιαζόμενο όχημα, περιορίζεται στα 750€ για τις κατηγορίες A,B1,C,C1,CA,K 1000€ για τις κατηγορίες D,DA,W1,S2 και 1500€ για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Ελαστικά και κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν συμπεριλαμβάνονται στην ασφάλεια.

Περιορισμός απαλλαγής ευθύνης (SCDW): Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του στην ελάχιστη χρέωση των 300€ για τις κατηγορίες A,B1,C,C1,CA,K καταβάλλοντας το επιπλέον ποσό των 10€ την ημέρα, 500€ για τις κατηγορίες D,DA,W1,S2 καταβάλλοντας το επιπλέον ποσό των 15€ την ημέρα και 800€ για τις υπόλοιπες κατηγορίες, καταβάλλοντας το ποσό των 20€ την ημέρα. Ελαστικά και κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν συμπεριλαμβάνονται στην ασφάλεια.

Πλήρης Ασφάλιση (FDW): Ο ενοικιαστής μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του στα 0€ καταβάλλοντας 20€ την ημέρα για τις κατηγορίες A,B1,C,C1,CA,K, 30€ την ημέρα για τις κατηγορίες D,DA,W1,S2 και στα 200€ καταβάλλοντας το ποσό των 40€ την ημέρα για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες. Ελαστικά και κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν συμπεριλαμβάνονται στην ασφάλεια.

Ασφάλιση Οδηγού 19-22 ετών: Κόστος 10€ ημερησίως. Δίδεται μόνο μετά από συμφωνία με την εταιρεία, και μόνο σε κρατήσεις που έχουν γίνει τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την από την έναρξη της μίσθωσης. Προϋπόθεση είναι ο οδηγός να έχει άδεια οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες και ισχύει μόνο για τις κατηγορίες A,B1,C,C1,CA,K. Αφορά μόνο την ασφάλεια CDW και δεν μπορεί να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες επιπλέον ασφάλειες.

Κάλυψη Κλοπής (TP): Περιλαμβάνεται στο μίσθωμα. Η ευθύνη του ενοικιαστή για κλοπή του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου περιορίζεται στα 750€ για τις κατηγορίες A,B1,C,C1,CA,K 1000€ για τις κατηγορίες D,DA,W1,S2 και 1500€ για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Απαραίτητη είναι η κατοχή του κλειδιού του αυτοκινήτου. Η κάλυψη δεν αφορά επιμέρους κομμάτια αμαξώματος, αξεσουάρ και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Προσωπική Ασφάλεια (PAI): Παρέχει κάλυψη στον οδηγό με ημερήσιο κόστος 5,00€.

Επιπλέον Οδηγός (AD): Ημερήσια χρέωση 5,00€ για κάθε επιπλέον οδηγό.

Παιδικά Καθίσματα: Μόνο μετά από κράτηση με κόστος 5,00€ την ημέρα.

Πλοηγός GPS: Μόνο μετά από κράτηση με κόστος 10,00€ την ημέρα.

Αλυσίδες χιονιού: Μόνο μετά από κράτηση με κόστος 10,00€ την ημέρα.

Παραλαβή/Παράδοση: Εκτός γραφείων και εντός πόλης χρέωση 15,00€. Εκτός ωρών λειτουργίας χρέωση 25,00€.

Απώλεια ή καταστροφή κλειδιού: Ο ενοικιαστής θα πρέπει να καταβάλλει το κόστος αντικατάστασης του κλειδιού βάσει του τρέχοντος τιμοκαταλόγου του κατασκευαστή.

Εσωτερικό Αυτοκινήτου: Σε περίπτωση που το όχημα επιστραφεί με λεκέδες που απαιτούν ειδικό καθαρισμό, ο ενοικιαστής επιβαρύνεται με το ποσό των 80,00€

Μεταφορά με πλοίο: Επιτρέπεται μόνο μετά από έγγραφη αποδοχή της εταιρείας. Σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς σε νησί, τα έξοδα μεταφοράς του οχήματος στα γραφεία της Filorent βαρύνουν τον ενοικιαστή.

Οδήγηση εκτός συνόρων: Δεν επιτρέπεται.

Φ.Π.Α.: 24%

 

Όλα τα παραπάνω ποσά περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.

Αρμόδια για οποιαδήποτε επίλυση διαφορών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Cookie Settings