Ενοικίαση Αυτοκινήτου Αθήνα

Εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου στην Αθήνα

Η Filorent είναι νέα δραστηριότητα της Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε., εξουσιοδοτημένο έμπορο/συνεργάτη Service της Kosmocar και αποτελεί άνοιγμα της εταιρείας στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Οι μέτοχοι και ιδρυτές της εταιρείας ξεκίνησαν το 1968 με ατομικές εταιρείες, με αγάπη για το αυτοκίνητο, στόχους κι επιχειρησιακό πνεύμα. Το 1994 ένωσαν τις δυνάμεις τους ιδρύοντας την εταιρεία Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. και με τη μακρόχρονη πείρα τους στο χώρο του αυτοκινήτου έχουν μια επιτυχημένη πορεία σε όλους τους τομείς παρεχόμενων υπηρεσιών και παραμένοντας πιστοί στις αξίες τους, βασισμένες στον άνθρωπο.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί έκθεση της μάρκας Volkswagen, εξουσιοδοτημένο service, γνήσια ανταλλακτικά, έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανταλλαγής, τμήμα επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Με την ίδια υπευθυνότητα κι επαγγελματισμό μπήκαμε στο χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων στην Αθήνα με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών μας και επίκεντρο τον πελάτη.

Η Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. είναι και παραμένει όσον αφορά τη διοικητική της δομή αλλά και ώς προς το πνεύμα εξυπηρέτησης και σχέσης με τους πελάτες της, μια ελληνική οικογενειακή εταιρεία.

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων Αθήνα

Η Filorent διαθέτει στόλο από προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες αυτοκινήτων, σε άριστη κατάσταση, με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την οδηγική ασφάλεια. Με φιλική εξυπηρέτηση, τιμές πάντα προσιτές, αλλά και με προσφορές που ανανεώνονται διαρκώς, όλοι οι πελάτες μας απολαμβάνουν υπηρεσίες VIP. Είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα από την πρώτη έως την τελευταία στιγμή έτοιμοι να σας προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές.

Φιλοσοφία μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας που αφήνουν ικανοποιημένο κάθε πελάτη μας. Σε φιλικό περιβάλλον με επαγγελματισμό και σεβασμό, προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια ώστε οι πελάτες μας να αισθάνονται ασφάλεια και να εστιάζουν μόνο στο ταξίδι τους. Όραμα μας είναι η διαρκής παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και η πίστη των πελατών μας να καταστήσουν τη Filorent ανάμεσα στους ηγέτες του κλάδου, συνώνυμο της αξιοπιστίας και της εμπιστοσύνης.

Cookie Settings