Η Εταιρεία μας

Η Filorent είναι νέα δραστηριότητα της Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε., εξουσιοδοτημένο έμπορο/συνεργάτη Service της Kosmocar και αποτελεί άνοιγμα της εταιρείας στο χώρο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Οι μέτοχοι και ιδρυτές της εταιρείας ξεκίνησαν το 1968 με ατομικές εταιρείες, με αγάπη για το αυτοκίνητο, στόχους κι επιχειρησιακό πνεύμα. Το 1994 ένωσαν τις δυνάμεις τους ιδρύοντας την εταιρεία Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. και με τη μακρόχρονη πείρα τους στο χώρο του αυτοκινήτου έχουν μια επιτυχημένη πορεία σε όλους τους τομείς παρεχόμενων υπηρεσιών και παραμένοντας πιστοί στις αξίες τους, βασισμένες στον άνθρωπο.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας λειτουργεί έκθεση της μάρκας Volkswagen, εξουσιοδοτημένο service, γνήσια ανταλλακτικά, έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και ανταλλαγής, τμήμα επαγγελματικών αυτοκινήτων.

Με την ίδια υπευθυνότητα κι επαγγελματισμό μπήκαμε στο χώρο των ενοικιάσεων με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών μας και επίκεντρο τον πελάτη.

Η Αφοί Φιλοσίδη Α.Ε. είναι και παραμένει όσον αφορά τη διοικητική της δομή αλλά και ώς προς το πνεύμα εξυπηρέτησης και σχέσης με τους πελάτες της, μια ελληνική οικογενειακή εταιρεία.